Werkkleding

Technische Groothandel Post sterk in werkkleding

Technische Groothandel Post heeft veel te bieden op het gebied van veiligheidsschoenen en functionele werkkleding. Met een groot scala erkende merken is er sprake van een uitgebalanceerde collectie met betrekking tot prijs en kwaliteit.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn bij veel bedrijven onmisbaar op de werkvloer en bij veel uitvoerende werkzaamheden verplicht. Technische Groothandel Post heeft diverse modieuze werkschoenen in huis, ook voor dames. Voor iedere portemonnee is er wat wils met merken als:

Daarnaast zijn er diverse veiligheidslaarzen van het merk Dunlop.

Werkkleding

Bedrijven kunnen bij Technische Groothandel Post terecht voor werkbroeken en overalls. Daarnaast zijn er jassen verkrijgbaar, geschikt voor diverse doeleinden. Andere producten zijn bijvoorbeeld reflectiekleding, sokken en thermokleding. Technische Groothandel Post heeft ook een ruime collectie dameswerkkleding.  Daarnaast biedt Technische Groothandel Post de mogelijkheid om bedrijfskleding te personaliseren. Een optie is het laten bedrukken van bedrijfslogo’s of bedrijfsnamen op kleding. Borduren is ook een mogelijkheid en geeft bedrijfskleding een luxere uitstraling.

werkkleding

 

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?