voorraadbeheer

Het bijhouden van een magazijn is veel werk. U kunt  dit geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan de technische groothandel Post. Dit kan ingevuld worden op deze wijze die bij uw bedrijf past. Dit betekent voor u minder werk, het totaal aan handelingen neemt af en u zit nooit zonder.

Veel bedrijven kiezen er voor om een deel van hun magazijnvoorraad te laten beheren door een leverancier. Dit noemt men ook wel: Vendor Managed Inventory (VMI). Vaak betreffen dit de standaardartikelen die u altijd op voorraad wilt hebben. Maar dat kan ook breder door bijvoorbeeld een deel in één van onze magazijnen te laten liggen en dat dan op afroep de volgende werkdag beschikbaar voor u is.

Indien het nog niet is ingericht richten wij het magazijn voor u in en beheren we de grijpvoorraad. Wij komen periodiek bij u langs om de voorraad op te nemen. Aan de hand van vooraf met u afgestemde minimum voorraden wordt bepaald welke artikelen er moeten worden aangevuld. Wij kunnen dit automatisch voor u aanvullen, maar u kunt er ook voor kiezen dat u eerst een overzicht ontvangt met welke artikelen moeten worden aangevuld. Hierin kunt u dan nog wijzigingen in aanbrengen alvorens u uw goedkeuring geeft.  De te leveren artikelen kunnen door ons in het magazijn worden geplaatst, maar u kunt er ook voor kiezen dat we ze bij u laten bezorgen en dat u ze zelf in het magazijn plaatst.

Naast de standaard artikelen kunt u ook opdracht geven om bijzondere artikelen voor u, door ons te laten zoeken. Dat bespaart u en uw afdeling inkoop tijd.

Bij voorraadbeheer in samenwerking met de technische groothandel Post, bepaalt  u in hoeverre u de lead in het voorraadbeheer wilt behouden. Graag willen we met u bespreken in hoeverre voorraadbeheer door Post interessant voor u is.

 

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?