Santino bedrijfskleding en casual kleding Ook zeer geschikt in combinatie met uw werkkleding

Met het merk SANTINO richt  de technische groothandel Post zich op casual bedrijfskleding en promotioneel textiel. De gehele collectie is samengesteld met volop aandacht voor belangrijke details zoals maatvoering (vele artikelen zijn leverbaar tot 5XL, soms zelfs tot 7XL) en kleurstelling. De collectie omvat modellen voor heren én voor dames. Zoals bijv. poloshirt Ricardo en Ricardo ladies, polosweater Rick en Rick ladies, sweatvest Onno en Anna. Santino kleding past daarom uitstekend in ieder bedrijfskleding pakket.

Ruime collectie basic modellen; 5 verschillende T-shirts, 6 verschillende poloshirts, 8 verschillende sweatshirts, een ripstop-lijn bestaande uit 3 verschillende modellen jassen de Damon, Frank en Mitch. Dit zijn maar enkele voorbeelden uit de SANTINO collectie.

SANTINO® 2Color-line.

Santino heeft nu ook een bi-color-line. Opvallende modellen met een stoere uitstraling. De schouderpartij geaccentueerd door het schouderstuk in contrastkleur en de kenmerkende “2Color Curve” op de achterzijde. Platte stiksels bij de overgang naar de contraststukken verhogen het draagcomfort. De gebruikte samenstelling, in combinatie met speciale behandelingen, zorgt voor een optimaal gebruiksgemak, minimale krimp en lange levensduur.

Doordat er gebruik gemaakt is van de standaard kleuren uit de SANTINO® basis collectie bedrijfskleding bij het samenstellen van de SANTINO® 2Color-line, zijn er talloze model combinaties mogelijk.

Bekijk hier de electronische catalogus

Bekijk hier de online sfeer catalogus

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?