Knipex Kampen

Knipex Kampen

Knipex is de specialist op het gebied van tangen. Door deze specialisatie zijn dit kwalitatief de beste tangen voor professioneel- en thuisgebruik. De tangen worden geproduceerd in Duitsland. Het topmerk onder het handgereedschap biedt een groot assortiment aan specialistische tangen.

Knipex kwaliteit

In meer dan 100 landen werken gebruikers met Knipex-tangen. Het aantal gebruikers groeit nog steeds.  Rendement, levensduur en ergonomie van het gereedschap is georiënteerd op de hoge verwachtingen van de professionele gebruikers. Daarom wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en een moderne productietechniek.

De Duitse degelijkheid straalt van de tangen af. Met deze tangen ben je zeker van het beste handgereedschap dat online beschikbaar is.

Knipex tangen

Ons online assortiment

Kombitangen                                   Kabelscharen

Afstriptangen                                   Krimptangen

Grijptangen                                      Klemtangen

Nijptangen                                        Waterpomptangen


KNIPEX kracht-zijsnijtang

Knipex Kampen

De kracht-zijsnijtang is de juiste keuze voor alle toepassingen die een zeer robuuste zijsnijtang vereisen. Met zijn gesmede scharnieras wordt een hoog snijcapaciteit bereikt. Dit bij een tot 20% geringere kracht in vergelijking met een traditionele zijsnijtang met dezelfde lengte. Hij knipt alle soorten draad, inclusief pianodraad.

Overal waar het om een harde en duurzame belasting gaat, is de  kracht-zijsnijtang exact de juiste keuze.

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?