Hitachi

Hitachi 2Hitachi elektrisch gereedschap
Hitachi Power Tools omvat een zeer breed en compleet pakket elektrisch, snoerloos en benzine aangedreven gereedschappen voor de professional en de semi-professional. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap voor de Technische groothandel Post. 
Gereedschap met een spectaculair uiterlijk maar bovendien ergonomisch, praktisch, specialistisch en weldoordacht gefabriceerd, ten einde de gebruiker de mogelijkheid te bieden om op een zeer efficiënte en comfortabele wijze elke klus te klaren. Regelmatig houden we demonstratiedagen met Hitachi waarbij we spectaculaire aanbiedingen hebben en waarbij deskundigen van Hitachi aanwezigen zijn om de machines te demonstreren en om u daarover nader te informeren. Kom gerust kijken naar de Hitachi accuboormachines, boormachines, slagmoersleutels, schroefmachines, reciprozagen, zaagmachines, afkortzagen, haakse slijpers, schuurmachines, en accu lampen

Hitachi tuingereedschap
Het assortiment Hitachi tuingereedschap omvat: bosmaaiers, grasmaaiers, heggenscharen, generatoren, motordoorslijpmachines, bladblazers, grondboren enz. Allemaal machines van dezelfde excellente kwaliteit als de Hitachi Powertools. Hitachi heeft door overname van diverse gerenommeerde producenten van tuingereedschap en door eigen ontwikkeling, een vooraanstaande positie in de markt van tuingereedschap verworven.

Website: http://www.hitachi-powertools.nl


Technische Groothandel Post

Technische Groothandel Post