HiKOKI

 

HiKOKI elektrisch gereedschap
HiKOKI Power Tools (voorheen Hitachi) omvat een zeer breed en compleet pakket elektrisch, snoerloos en benzine aangedreven gereedschappen voor de professional en de semi-professional. HiKOKI is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap voor de Technische groothandel Post. 
Gereedschap met een spectaculair uiterlijk maar bovendien ergonomisch, praktisch, specialistisch en weldoordacht gefabriceerd, ten einde de gebruiker de mogelijkheid te bieden om op een zeer efficiënte en comfortabele wijze elke klus te klaren. Regelmatig houden we demonstratiedagen met HiKOKI waarbij we spectaculaire aanbiedingen hebben en waarbij deskundigen van HiKOKI aanwezigen zijn om de machines te demonstreren en om u daarover nader te informeren. Kom gerust kijken naar de HiKOKI accuboormachines, boormachines, slagmoersleutels, schroefmachines, reciprozagen, zaagmachines, afkortzagen, haakse slijpers, schuurmachines, en accu lampen

HiKOKI tuingereedschap
Het assortiment HiKOKI tuingereedschap omvat: bosmaaiers, grasmaaiers, heggenscharen, generatoren, motordoorslijpmachines, bladblazers, grondboren enz. Allemaal machines van dezelfde excellente kwaliteit als de HiKOKI Powertools. HiKOKI heeft door overname van diverse gerenommeerde producenten van tuingereedschap en door eigen ontwikkeling, een vooraanstaande positie in de markt van tuingereedschap verworven.

Website: http://www.HiKOKI-powertools.nl

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?