Handgereedschap

Veel variatie in handgereedschap bij Technische Groothandel Post

Technische Groothandel Post heeft op het gebied van handgereedschap alles in huis, van hamer tot momentsleutel, van boor en draadsnijgereedschap tot spangereedschap.

Onze merken handgereedschap:

Knipex voor installatiewerk

Technische Groothandel Post kan professionals bedienen en heeft ook handgereedschap voor minder frequent gebruik. Zo wordt bij professionele installatiewerkzaamheden veelvuldig gebruik gemaakt van gereedschap van Knipex. Een ander A-merk is Gedore, zeer geschikt voor de algemene industrie. Facom richt  zich op de autobranche.  Bij minder frequent gebruik is het merk Forum een uitstekende optie.

Gereedschapskoffers

Technische Groothandel  Post biedt verschillende gereedschapskoffers. Deze gereedschapskisten zijn in verschillende maten en van verschillende merken te verkrijgen.

Gekwalificeerd personeel

Technische Groothandel Post heeft alles in huis voor de industriële markt en er wordt echt meegedacht met de klant. Het gekwalificeerd personeel heeft veel kennis en houdt rekening met de specifieke wensen van de klant. Is er iets niet op voorraad dan gaan het bedrijf op zoek. Technische Groothandel Post is lid van een grote inkooporganisatie en dat biedt veel mogelijkheden wat betreft de prijs en het assortiment.

Handgereedschap Technische Groothandel Post

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?