De PBM markt is in beweging

Technische groothandel post denkt met u mee op het gebied van werkkleding en pbm’s. Was werkkleding een aantal jaren geleden niets meer dan een stofjas en waren werkschoenen jaren terug een blok aan uw been? Tegenwoordig is het onderscheid tussen werkkleding en vrijetijdskleding vrijwel weg en werkschoenen kun je zelfs aan naar een feestje. Kortom de markt is in beweging.

Ook op het gebied van beschermende materialen zoals mondkapjes, gehoorbescherming, valbeveiliging, handschoenen  en nog veel meer zien we dat de markt in beweging is. Door onze brede en gedetailleerde kennis kunnen we u voorzien van de juiste informatie en kunnen we u zo goed mogelijk adviseren.

VEILIGHEID BOVEN ALLES!

Steeds meer bedrijven eisen van hun werknemers en van hun bezoekers dat zij voldoen aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Deze veiligheidsvoorschriften worden voortdurend aangepast en aangescherpt. In grote lijnen kunnen we een verschil maken tussen pbm’s en signaleringen. Signaleringen zijn bijvoorbeeld waarschuwingsborden en pictogrammen, pbm’s beschermen het lichaam en lichaamsdelen maximaal tegen gevaren op de werkplek. Voor beide kunt u bij ons terecht.

Door onze brede en gedetailleerde vakkennis op het gebied van veiligheid op de werkvloer, kunnen wij u voorzien van de juiste informatie. Om u helpen hebben we een pbm box en een bhv kast voor u geselecteerd. De pbm box wordt doorgaans per werknemer gebruikt en is bedoeld om calamiteiten te voorkomen. De bhv kast wordt in de meeste gevallen gebruikt voor een bedrijf, afdeling, kantoor of werkplaats en is bedoeld om bij calamiteiten eerste hulp te bieden.

Voorkomen is beter dan genezen.

Deel dit artikel met uw netwerk.