Bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft in eerste instantie het doel om de werkende te beschermen tegen de risico’s en de weersomstandigheden tijdens het werk. Maar ook bij werkkleding geldt meer en meer dat mensen geen kleren aantrekken maar dat ze zich kleden. Kleden om het imago van het bedrijf te versterken en om een verzorgde indruk achter te laten. Met de  werkkleding die wij voeren,  de merken Havep, Snickers, FristadsKansas, Herock, Hydrowear en Santino, heeft u zeker keuze om een passend en mooi kledingpakket te selecteren. Kwalitatief sterke en handzame kleding met een mooie uitstraling. Materialen, design en de richtlijnen ten aanzien van de benodigde bescherming spelen een belangrijke rol bij de keuze.

Via onderstaande links kunt u een beeld krijgen van waar u uit kunt kiezen. Oriënteert u zich op wat er op de markt is. Bij het samenstellen van uw kledingpakket helpen onze kledingadviseurs u graag om uit de enorme keuze te selecteren. Samen met u stellen ze een kledingpakket samen dat in de eerste plaats comfortabel zit, waarin in goed gewerkt kan worden en die rekening houdt met de weersomstandigheden waaronder gewerkt wordt. Maar ook een kledingpakket dat past bij uw visie en dat de gewenste uitstraling heeft.

Werkkleding voor dames:
Niet alleen qua lichaamsbouw maar ook qua wensen en eisen ten aanzien van kleding verschillen mannen en vrouwen van elkaar. Tegenwoordig hebben bijna alle kledingmerken ook werkkleding die meer geschikt zijn voor de vrouwelijke medewerkers en die ook goed passen in het gehele kledingpakket.

Bedrijfslogo:
Op de werkkleding wilt u natuurlijk uw bedrijfslogo aanbrengen. Dat kan door middel van bedrukking of door te borduren. Bedrukken is meestal goedkoper en extra kleding kan snel bijgedrukt worden. Borduren heeft meestal een mooiere uitstraling en kwalitatief wat sterker. Samen met u wegen we de voor- en nadelen van beiden af. Verder kunnen badges, extra reflectiestrepen of  letters worden aangebracht.

Asssortimenten per merk:

  Fristads Snickers Herock Havep Overig
Totaal Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Werkbroek Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Werkjassen Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Softshelljassen Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Bodywarmers Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Overall Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Polo´s en shirts Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Santino
Reflectiekleding Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Hydrowear
Regenkleding Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Vlamvertragend Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Kniebescherming Klik hier Klik hier Klik hier    
Korte broeken Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  
Ondergoed Klik hier Klik hier Klik hier    
Dameskleding Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier  

        Snickers                 Fristads                 Herock          
Havep                    Hydrowear               Santino

In kledinglabels staan vaak een aantal symbolen ten teken dat ze voldoen aan EN en ISO richtlijnen. Voor de betekenis van de symbolen vindt u hier een korte uitleg.

Materialen:
Kleding wordt gemaakt uit een grote diversiteit van materialen. Dat kunnen o.a. zijn: Katoen, wol, polyester,  Gore-tex, Coolmex, etc.  U vindt hier een korte uitleg over de diverse materialen die gebruikt worden.

Weersomstandigheden
De weersomstandigheden waaronder gewerkt moet worden kunnen sterk variëren. Zeker wanneer er meestal of regelmatig buiten gewerkt wordt is het raadzaam om bij de keuze van het kledingpakket daar rekening mee te houden.

Koude
Wind
Warmte
Regen

Voor nadere uitleg kunt u klikken op bovenstaande thema’s.

Kledingpakket verpakt per persoon:
Wanneer u een reeks kleding bestelt voor al uw werknemers, worden deze per persoon aangeboden. Dit betekent dat iedereen al zijn of haar kleding krijgt in een verpakking met zijn of haar naam erop.

Dit vereenvoudigt de distributie binnen uw bedrijf en garandeert dat iedereen de juiste kleding en de juiste maten krijgt. Eenvoudig, handig en persoonlijk.

Wasinstructie:
U zult jarenlang van uw kleding kunnen genieten indien u de instructies op het wasvoorschriftenetiket correct opvolgt. Gebruik altijd een mild waspoeder en was uw artikel op de juiste temperatuur zoals die in uw kledingstuk staat vermeld. Was jassen altijd apart, verwijder eerst de uitneembare fleecevoering alvorens deze te wassen. 

Voor nadere informatie en advies kunt u contact opnemen met de onze afdeling PBM telefoon 038 2040416, via mail bedrijfskleding@groothandelpost.nl via What’s app 097 0173 13867

Deel dit artikel met uw netwerk.

Chat openen
1
Kunnen wij u helpen?
Technische Groothandel Post
Kunnen wij u helpen?